Tykkylumi voivat aiheuttaa keskeytyksiä sähkönjakeluun

Puihin ja linjoille kertynyt tykkylumikuorma voi aiheuttaa keskeytyksiä sähkönjakeluun. Lumisateet voivat heikentää tilannetta entisestään ja olemmekin nostaneet viankorjausvalmiutta jakelualueellamme.

Johdoille kertynyttä tykkylunta tai linjoihin nojaavia puita ei saa mennä itse poistamaan vaan työ on ehdottomasti jätettävä ammattilaisille. Matalalla roikkuvista johdoista tai linjoihin taipuvista puista pyydämme tekemään vikailmoituksen osoitteessa www.rovakaira.fi/vikapalvelut.

Tieto keskeytyksistä häiriökartalta

Keskeytyksen sattuessa pyydämme tekemään vikailmoituksen ainoastaan, mikäli tiedossa on tarkempi vikapaikka tai keskeytys ei ilmesty verkkosivujemme häiriökartalle. Muissa tapauksissa toivomme asiakkaitamme välttämään ylimääräisiä yhteydenottoja ja varautumaan keskeytyksiin.