Vaihda sähköiseen laskuun ja osallistut arvontaan

Vaihda nyt sähköiseen laskuun ja olet mukana tukemassa Pidä Lappi Siistinä ry:n toimintaa sekä osallistut kolmen S-ryhmän lahjakortin arvontaan.

Rovakaira lahjoittaa jokaisesta 1.9.2023 – 31.12.2023 aikana tehdystä e-laskusopimuksesta sekä sähköpostilaskutusilmoituksesta 2,5 euroa Pidä Lappi Siistinä ry:lle sekä arpoo kolme S-ryhmän lahjakorttia (arvo 50 €) sähköiseen laskutukseen siirtyneiden kesken.

Miksi vaihtaa sähköiseen laskuun?

Helppo ja turvallinen tapa maksaa
Saat sähköisen laskun suoraan verkkopankkiisi tai sähköpostiisi hyvissä ajoin, eikä lasku pääse katoamaan matkalla. Verkkopankkiin toimitettu e-lasku on valmiiksi täytetty, joten säästät aikaa ja vältyt mahdollisilta virheiltä.

Ympäristöystävällinen valinta
Sähköisen laskun hiilijalanjälki on huomattavasti paperilaskua pienempi, eikä laskuista myöskään synny jätettä sähköisessä muodossa.

Käytät missä tahansa
Sähköisen laskun vastaanottajana voit huoletta myös lomailla. Laskut ovat aina saatavilla verkkopankissasi tai sähköpostissasi.
Tee e-laskusopimus kätevästi verkkopankissasi. Sähköpostilaskun voit tilata Rovakairan nettisivujen kautta TÄSTÄ.

Puhtaamman Lapin puolesta

Pidä Lappi Siistinä ry on toiminut puhtaan ja viihtyisän Lapin puolesta jo 36 vuotta. Ympäristöjärjestö sai alkunsa 1970-luvun lopulla vapaaehtoisten retkeilijöiden Tunturiluuta-operaation myötä, jossa siivottiin käytetyimpiä retkeilyreittejä sekä autiotupien ympäristöjä Lapissa. Toiminnan tavoitteena on luoda niin paikallisille asukkaille kuin retkeilijöillekin sellaiset edellytykset, että Lapin ainutlaatuisen ympäristön kuormittaminen jäisi mahdollisimman vähäiseksi. Yhdistyksen ydintoimintoihin kuuluu muun muassa ympäristökasvatus, koulutukset, jätehuollon kehittäminen sekä erilaiset ympäristöprojektit ja -hankkeet.

Lisätietoja yhdistyksestä ja toimintaan liittymisestä löydät Pidä Lappi Siistinä ry:n nettisivuilta sekä sosiaalisen median kanavista.

https://pidalappisiistina.fi/

ARVONNAN SÄÄNNÖT: 1. Järjestäjä: Rovakaira Oy, PL 196, 96101 ROVANIEMI. 2. Osallistumisoikeus: Arvontaan voivat osallistua Rovakaira Oy:n asiakkaat tekemällä e-laskusopimuksen tai tilaamalla sähköpostilaskun 31.12.2023 mennessä. 3. Palkinto: Arvonnan palkintona on kolme viidenkymmenen euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. 4. Voittajan valinta ja julkistus: Arvonta suoritetaan 8.1.2024 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 5. Rekisteritiedot: Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme. Osallistujien antamia tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. 6. Järjestäjän vastuu: Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.