Sähköliittymät

Rovakaira Oy on jakeluverkonhaltija, joka siirtää sähköä kolmen omistajakunnan Kittilän, Rovaniemen ja Sodankylän alueilla. Voit tarkistaa tästä kuuluuko kiinteistösi jakeluverkkoalueellemme ja samalla saada hinta-arvion liittymästä. Mikäli haluat tehdä muutoksia omistamaasi sähköliittymään, löydät lisäohjeita täältä.

Sähköisillä lomakeilla voit tehdä uuden sähköliittymän tilauksen asemakaava-alueelle tai siirtää liittymän omistusta helposti.

Tilauksen vahvistamisen teet sähköisellä allekirjoituksella. Sen jälkeen tilaus käsitellään asiakaspalvelussamme ja tarvittaessa otamme yhteyttä mahdollisten lisätietojen saamiseksi. Kun sopimus on valmisteltu, lähetämme sen sinulle vielä allekirjoitettavaksi sähköisesti. Toimitus lähtee eteenpäin heti sopimuksen allekirjoitusten jälkeen.

Sähköliittymä on irtainta omaisuutta eikä se siirry automaattisesti kiinteistön omistuksen vaihdossa. Liittymän nykyinen ja uusi omistaja voivat tehdä liittymänsiirron. Voit toimittaa vaihtoehtoisesti siirtoon oikeuttavan dokumentin osoitteeseen asiakaspalvelu@rovakaira.fi.