KTM Timo Virikko valittu Rovakairan toimitusjohtajaksi

Kauppatieteen maisteri Timo Virikko on valittu Rovakaira Oy:n toimitusjohtajaksi. Virikko ottaa tehtävän vastaan syksyllä myöhemmin sovittavana ajankohtana nykyisen toimitusjohtaja Tapio Jalosen jäädessä eläkkeelle.

”Timo Virikko on kokenut johtaja. Hänellä on erinomainen tuntemus nopeassa muutoksessa olevista energiamarkkinoista ja hyvä osaaminen tehtävään liittyvistä liiketoiminnoista”, toteaa Rovakairan hallituksen puheenjohtaja Mikko Maijala.
”Otan tehtävän vastaan innostuneena. Rovakairan talous on hyvin hoidettu, yhtiön henkilöstö on keski-iältään nuori ja toimialueen elinkeinoelämä vireää. Kuntien omistus antaa toiminnalle pitkäjänteisyyttä ja mahdollisuuden toimia paikalliseksi hyväksi”, sanoo Timo Virikko.

Lisätiedot:

Mikko Maijala, p. 0400 220 666
Timo Virikko, p. 040 844 5047